Menu

varaa aika

Ole hyvä ja valitse alta liike johon haluat varauksen tehdä. Varmistathan että teet varauksen juuri haluamaasi pisteeseen. Esteen sattuessa peruuta aikasi  viimeistään 24 tuntia ennen varausta. Muussa tapauksessa veloitamme 75% varatun palvelun arvosta. Peruutukset on tehtävä aina puhelimitse suoraan toimipisteeseen, tai nettivarauksen linkin kautta (varaukseen oltava enemmän kuin 24h aikaa). Sähköpostitse ei peruutus valitettavasti onnistu.

Kauden kampanjat löydät ”Menut, kampanjat” -osiosta ja toimipisteittäin vaihtuvat nettivarauserikoistarjouksemme löydät ”Erikoistarjoukset” -osiosta. Tarjouspaketteja on tarjolla rajattu määrä per päivä ja osa vain tiettyinä kelloaikoina.

Jos et löydä haluamaasi aikaa tai palvelua, ole ystävällisesti puhelimitse yhteydessä suoraan toimipisteeseen.

 

Nummela Sähkötalo (avaus 4.4.2017)

Espoo Iso Omena (Emotion)

Kerava (Emotion)

Järvenpää (Emotion)

Hyvinkää (Emotion)

Lohja Prisma

Lohja, Lohjantähti

Vantaa Jumbo (Emotion)

Vantaa Tikkurila (Emotion)

Nummela Prisma

Espoo, Entresse (Emotion)

Espoo Tapiola (Vesiputoustalo)

Espoo, Sello (Emotion)

Helsinki Itäkeskus (Emotion)

Helsinki keskusta, Elo by Salon Klipsi

Helsinki Hakaniemi (Emotion)

Helsinki keskusta, Sokos

Salon Klipsin tarina

Lue lisää

Nummelan Prismakeskuksen 2. kerroksen Salon Klipsi uusiin tiloihin tiistaina 4.4

Lue lisää tästä

Kartta

Käy kampaajalla tai parturissa myös ilman ajanvarausta. Jonain aamuna hiukset eivät vaan enää asetu, ja olisi nopeasti päästävä siistiyttämään leikkaus kuosiinsa. Mieluiten heti samana päivänä. Onko tuttu tilanne? 

Tiesitkö että palvelemme ilman ajanvarausta jonotusperiaatteella Helsingin keskustan Sokoksen 1. kerroksen pisteessämme sekä Lohjan ja Nummelan Prismakeskusten alakerran pisteissä. Poikkea silloin kun sinulle parhaiten sopii, aina ilman ajanvarausta.