Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Ripsi-, kulma- & kynsipalvelut

Varaa aikasi

Ripsi-, kulma- ja kynsipalvelut

Huolitellut ripset ja kulmat ovat olennainen osa kaunista ja harmonista yleisilmettä. Kaikkien toimipisteidemme palveluvalikoimaan kuuluvat ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu. Volyymiripsi- ja ripsipidennyspalvelu ovat saatavilla Helsingin Kalevankadun pisteessä, rakennekynsi- ja geelilakkauspalvelu on saatavilla Lohjan Prismakeskuksen yläkerran pisteessä.

Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu

Ripsien ja kulmien värjäys ja kulmien muotoilu ovat hyviä keinoja pitää ilme jatkuvasti huoliteltuna. Kaikki parturi-kampaajamme taitavat kyseiset käsittelyt, joten kulmat ja ripset on helppo laittaa kuntoon vaikka samalla kertaa, kun käyt hiusten värjäyksessä. Palvelu on lomalaisten kestosuosikki aina vuosi toistensa jälkeen. Kun kulmat ja ripset on huoliteltu, ei loma-aikaa tarvitse käyttää meikkaamiseen. Ihanan helppoa!

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden ripsien ja kulmien värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hius- ja kulmavärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä  värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää alle 16-vuotiaiden /ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (pakkauksessa merkintä k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

Ripsipidennykset ja volyymiripset

Haaveiletko näyttävistä ripsistä, mutta et jaksa askarrella joka aamu ripsivärin kanssa? Ratkaisuna voisivat olla ripsipidennykset tai volyymiripset. Ripsipidennyksessä ripseen liimataan yksi ripsikuitu, joka voi olla samanpituinen kuin oma ripsesi tai jonkun verran pidempi. Näin ripsiin tulee lisää näyttävyyttä. Volyymiripset ovat uusi ripsipidennystekniikka, jossa yhteen ripseen liimataan useita ohuempia ripsikuituja. Lisäämällä enemmän ripsiä lopputuloksesta saadaan normaalia ripsipidennystäkin tuuheampi, hiukan luonnollisempi ja kestävämpi.

Ripsipidennys- ja volyymiripsipalvelut ovat saatavilla  Lohjan Prismakeskuksen 1. kerroksen pisteessä.

Kynsipalvelut

Geelilakkauksella saat upean kiiltävän ja kestävän lakkauksen ja lakka suojaa tehokkaasti kynttäsi. Geelilakka kuivatetaan UV-valossa ja se kestää viikkoja lohkeilematta. Voit ottaa myös värittömän lakkauksen kynsiesi suojaksi.

Rakennekynsillä saat lisää pituutta ja muotoa kynsiisi ja kätesi näyttävät huolitelluilta. Rakennekynnet ovat kestävät ja niiden avulla pääset kätevästi eroon esim. lohkeilevista kynsistä tai rikkinäisistä kynsinauhoista. Huomioithan, että rakennekynsiä suositellaan huollettavan säännöllisesti, noin 3-5 viikon välein.

Rakennekynsi- ja geelilakkauspalvelut ovat saatavissa Lohjan Prismakeskuksen 1. kerroksen kampaamosta.

 

 

Salon Klipsin tarina

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

Käy kampaajalla tai parturissa myös ilman ajanvarausta. Jonain aamuna hiukset eivät vaan enää asetu, ja olisi nopeasti päästävä siistiyttämään leikkaus kuosiinsa. Mieluiten heti samana päivänä. Onko tuttu tilanne?

Tiesitkö että palvelemme ilman ajanvarausta jonotusperiaatteella Lohjan ja Nummelan Prismakeskusten alakerran pisteissä. Myös Helsingin keskustan Sokoksen 1. kerroksen pisteessämme  palvelemme ajanvarausten välissä jonotusperiaatteella. Vihreän valon vilkkuessa pisteen edessä olevassa valotaulussa, pääset heti parturiin tai kampaajalle. Poikkea silloin kun sinulle parhaiten sopii, aina ilman ajanvarausta.