Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Hiusten värjäys ja rakennekäsittelyt

Varaa aikasi
va_rja_ykset

Hiusten värjäys ja rakennekäsittely

Hiusten värjääminen ja rakennekäsittely ovat tänä päivänä erittäin suosittuja. Hiuksen luonnollista väriä pystytään muuttamaan radikaalistikin, joskaan mustasta ei saa valkoista ihan hetkessä ja iso muutosprosessi on muutamaa värjäyskertaa pidempi.

Rakennekäsittelyillä tarkoitetaan erilaisia kestokiharointeja (permanentteja, hiusten taipuisuuden lisäämistä ja suoristuskäsittelyitä). Jos sinulla on erittäin kihara tai suora tukka ja haluat muutosta hiuksen rakenteeseen, voidaan hiusrakennetta muokata lähemmäs omaa toivettasi. Rakennekäsittely voidaan tehdä halutessasi vain osaan hiuksia.

Ammattilainen osaa valita juuri oikeat, hiustasi säästävät tuotteet ja väri- ja kemianoppeja hyödyntäen lopputuloksesta saadaan erittäin tarkka sekä rakenteeltaan että väriltään. Hiuksen pehmentämiseen ei aina välttämättä tarvita varsinaista rakennekäsittelyä. Rakennetta voidaan pehmentää ja muokata jo pelkällä värikäsittelyllä, jolloin hiusten kotihoito saadaan helpommaksi.

varjaykset

Hiusten värjäyksessä lähes kaikki on mahdollista ja vain mielikuvitus on rajana. Jotkut villeimmät muutokset vaativat useamman kampaamokäynnin, jotta haluttuun lopputulokseen päästään. Mustasta ei saa valkoista yhdellä kertaa, jolleivat hiuksesi ole erittäin lyhyet ja hyväkuntoiset. Useimmat haluavat kuitenkin lähellä omaa luonnollista väriä olevan sävyn tai raidoituksen. Pienemmän värieron etu on siinä, ettei tyvikasvu tule niin nopeasti esiin ja värjäysväli pitenee. Jos taas esimerkiksi tummasta hiuksesta tehdään kauttaaltaan vaalea tai päinvastoin, on väriä ylläpidettävä ja uudelleenvärjättävä 4-6 viikon välein. Näin hius pysyy yksivärisenä ilman selkeää tyvikasvua.

Selkeästi punaiset, erilaiset shokkivärit ja muut erikoisvärjäykset vaativat säännöllistä kotihoitoa ja esimerkiksi pastelliset värjäykset haalistuvat todella nopeasti. Tämäkin on syytä huomioida uutta hiusväriä suunnitellessa. Värin ylläpito onnistuu sävyttävillä kotihoitotuotteilla, joita kampaajamme suosittelevat aina juuri sinun väriisi, hiuslaatuusi ja elämäntapoihisi sopien.

Couture Color Premium -värjäyspaketit räätälöityä luxusta juuri sinulle

Tällä hetkellä suosituin värjäyspalvelumme on Couture Color Premium -väripaketti. Couture Color -paketti on yksilöllisesti räätälöity persoonallisen värin taidonnäyte sisältäen runsaasti ihania palveluita. Premium-värikäsittelyssä käytetään parhaita mahdollisia ammattilaisten käyttöön tarkoitettuja tuotteita ja jokaiselle suunnitellaan täysin yksilöllinen palvelukokonaisuus olemassa olevien lähtökohtien, toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Couture Color -väripaketti sisältää

  • värikäsittelyn uusimman teknologian väreillä
  • hiusten leikkauksen
  • Color Lock -palvelun (pidentää värin kestoa)
  • tehohoidon lisähieronnalla
  • TAI Color Lock palvelun + tehohoidon tilalla: Niophlex korjaava ja suojaava hoito
  • kulmakarvojen siistimisen (halutessa myös värjäys ripsiin tai/ja kulmiin lisähintaan 10 €/20 €)
  • kotihoitotuoteopastuksen vinkkeineen
  • arkikampauksen

Color Glossing Service

Haaveiletko nopeasta ja luonnollisesta värin virkistyksestä ja upeasta kiillosta? Color Glossing Service voi olla sinun ratkaisusi hulettomaan sävytykseen, voidaan käyttää myös kevyeen luonnolliseen vaalennukseen.

•Kiilottava sävyttäjä
•Kapseloi epäpuhtauksia ja suojaa hiuksen suomukerrosta
•Lisää hiuksien kiiltoa, joka loistaa kaikessa valaistuksessa
•Kuultavaa ja luonnollinen värilopputulos
•Hinta alkaen 20€ muun työn yhteydessä

Color Boost Service

Oletko hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostunut, sekä tuotteiden sisältämien kemikaalien vaikutuksista huolestunut? Nopea Color Boost voi olla sinun ratkaisusi vähentääksesi kemiallista kuormitusta. Color Boost Servisellä saadaan jo lyhyellä vaikutusajalla intensiivinen väritulos.

•Intensiivinen sävyttäjä
•Nopea ja peittävä värilopputulos
•Hinta alkaen 25€ muun työn yhteydessä

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten värjääminen

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä tämän ikäisille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia heiltä kielletyillä väriaineilla edes vanhempien luvalla. Jos alle 16-vuotias haluaa vaikkapa väriraidan hiuksiinsa, suosittelemme tämän tekemistä suoravärillä tai teippipidennysosioilla. Myös erilaiset sulkapidennykset ovat suosittuja alle 16-vuotiaiden asiakkaidemme keskuudessa. Ne takaavat, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

Salon Klipsin tarina

Lue lisää

Nummelan Prismakeskuksen 2. kerroksen Salon Klipsi uusiin tiloihin tiistaina 4.4

Lue lisää tästä

Kartta

Käy kampaajalla tai parturissa myös ilman ajanvarausta. Jonain aamuna hiukset eivät vaan enää asetu, ja olisi nopeasti päästävä siistiyttämään leikkaus kuosiinsa. Mieluiten heti samana päivänä. Onko tuttu tilanne? 

Tiesitkö että palvelemme ilman ajanvarausta jonotusperiaatteella Helsingin keskustan Sokoksen 1. kerroksen pisteessämme sekä Lohjan ja Nummelan Prismakeskusten alakerran pisteissä. Poikkea silloin kun sinulle parhaiten sopii, aina ilman ajanvarausta.