Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Meiltä saat S-Bonusta: s-etukortti
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Tilaa lahjakortti

Varaa aikasi

Salon Klipsi lahjakorttiIlahduta läheistäsi – tilaa hänelle lahjakortti!

Salon Klipsin lahjakortti on oiva tapa muistaa lähimmäistä merkki- ja juhlapäivinä. Pieni lahja – iso ilo. Lahjakortin avulla läheisesi voi itse valita mieleisensä vaihtoehdon hiustenleikkuupaketeista, hemmotteluhoidoista tai kattavasti kampaamotuotehyllystämme.

Osta lahjakortti hiushemmotteluun kätevästi netissä ja maksa saman tien verkkopankkitunnuksillasi tai pankkikortilla. Jotta kortti ehtii varmasti perille postissa (kotimaa 1. lk) ajoissa, niin varaa toimitukseen noin 3-5 arkipäivää. Voit tilata lahjakortin myös suoraan vastaanottajan osoitteeseen.

 

1. Valitse lahjakortin määrä ja arvo

2. Kenelle lahjakortti lähetetään?3. Ostajan yhteystiedot
Salon Klipsin tarina

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

Jos jonain aamuna hiukset eivät vaan enää asetu, ja olisi nopeasti päästävä siistiyttämään leikkaus kuosiinsa. Mieluiten heti samana päivänä. Onko tuttu tilanne?

Tiesitkö että palvelemme ilman ajanvarausta jonotusperiaatteella Lohjan ja Nummelan Prismakeskusten alakerran pisteissä. Myös Helsingin keskustan Sokoksen 1. kerroksen pisteessämme  palvelemme ajanvarausten välissä jonotusperiaatteella. Vihreän valon vilkkuessa pisteen edessä olevassa valotaulussa, pääset heti parturiin tai kampaajalle. Poikkea silloin kun sinulle parhaiten sopii, aina ilman ajanvarausta.