Seuraa meitä: facebook instagram pinterest
Meiltä saat S-Bonusta: s-etukortti
Menu

Me Huolehdimme tyylistäsi

Kanta-asiakkuus

Varaa aikasi

 

Kokeile uusia tuotteita ja palveluita veloituksetta!

Ansaitse pisteitä joka käynnistäsi missä tahansa Salon Klipsi kampaamoketjun toimipisteessä ja saat yllätyspalveluita tai -tuotteita veloituksetta. Pisteiden kerääminen on nopeaa ja helppoa. Jokainen käyttämäsi euro kerryttää pistesaldoasi yhdellä, 1 € = 1 piste.

Lisäksi voit kerryttää extrapisteitä suosittelemalla Salon Klipsiä ystävällesi, lataamalla selfien tai jakamalla arvioinnin  sosiaalisessa mediassa. Järjestelmä ehdottaa sinulle yllätyspalkintoja keräämiesi pisteiden perusteella, ja saat mukavia yllätyksiä ja ilmaisia palveluita ja tuotteita käyntiesi yhteydessä kiitoksena kanta-asiakkuudesta. Voit halutessasi kerryttää pisteitä pidemmänkin aikaa ja saada huikeita yllätyslahjoja!

Yllätyspalkinnot vaihtelevat koko ajan, ja jos et halua lunastaa juuri kyseistä järjestelmän ehdottamaa yllätyspalkintoa käyntisi yhteydessä, niin voit jatkaa pisteiden kerryttämistä ja katsoa mikä yllätyksesi on seuraavalla palkintotasolla. Saat palkintoja säännölllisesti useita kertoja vuodessa, mitä enemmän pisteitä, sen arvokkaampia yllätyspalkintoja. Kannattaa siis liittyä kanta-asiakkaaksi, pisteet kertyvät heti ensimmäisestä ostosta alkaen.

Tässä muutamia esimerkkejä mitä voit saada yllätyspalkinnoksi

  • Hemmotteluhoito
  • Hiusten siistimisleikkaus
  • Pikakampaus
  • Glossing kiiltosävytys
  • Men Shading -väripalvelu
  • Ilmainen kampaamotuote
  • Rahanarvoinen etukuponki

Siirtyminen uuteen kanta-asiakaskorttiin, vanhojen korttien kelpoisuusaika

Keskeneräiset leimakortit sekä Cardu leimakortit toimivat hetken aikaa rinnalla uuden kanta-asiakasjärjestelmän kanssa. Siirtymäaika on mobiilikorteissa maaliskuun ja paperisissa korteissa huhtikuun loppuun saakka. Cardun toiminta loppuu 31.3.2017  ja paperiset leimakortit tulee käyttää huhtikuun loppuun 2017 mennessä. Jos haluat vaihtaa vanhan keskeneräisen leimakortin heti uuteen kanta-asiakaskorttiin, niin hyvitämme tilillesi heti 20 pistettä jokaisesta kortissa/mobiilikortissa olevasta leimasta.

Kanta-asiakaskortti kulkee helposti mukanasi

Miten tuttu onkaan tilanne että piipahdat yllättäen shampoo-ostoksille tai parturiin ja leimakortti ei tietenkään ole mukana… Nyt sinun ei tarvitse enää muistaa ottaa mukaan leimakortteja tai päivitellä puhelimen mobiiliaplikaatioita, kiinnität vaan saamasi koodilla varustetun avaimenperän avainnippuusi.

Saat meiltä pienikokoisen, viivakoodilla varustetun avaimenperän joka kulkee kätevästi mukanasi ilman erillistä muistamista. Lisäetuna kadonneet avaimet voivat löytää takaisin kotiin juuri avaimenperän ansiosta. Jokaisella kanta-asiakkaallamme on yksilöllinen viivakoodi avaimenperänsä kääntöpuolella, jos kadotat avainnippusi, ja se palautuu meille, niin voimme viivakoodin perusteella selvittää omistajan ja ilmoittaa omaisuuden löytymisestä. Eli ekstrana tulee kätevä lisäturva avaimien katoamisen varalle.

korttikuva_avaimet

 

 

 

Salon Klipsin tarina

Lue lisää

Alle 16-vuotiaiden asiakkaiden hiusten, ripsien ja kulmien värjääminen

 

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) kanta on, ettei hiusvärejä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille, eikä hiusten värjäyksiä tulisi tehdä alle 16-vuotiaille. Emme Salon Klipsissä värjää tai raidoita alle 16-vuotiaiden hiuksia tai värjää ripsiä/kulmia heiltä kielletyillä väriaineilla (k-16) edes vanhempien luvalla. Noudatamme huolellisuusvelvoitettamme ja käyttöohjeiden noudattaminen  takaa, ettei lasta tai nuorta altisteta kemikaaleille liian varhain.

Jos jonain aamuna hiukset eivät vaan enää asetu, ja olisi nopeasti päästävä siistiyttämään leikkaus kuosiinsa. Mieluiten heti samana päivänä. Onko tuttu tilanne?

Tiesitkö että palvelemme ilman ajanvarausta jonotusperiaatteella Lohjan ja Nummelan Prismakeskusten alakerran pisteissä. Myös Helsingin keskustan Sokoksen 1. kerroksen pisteessämme  palvelemme ajanvarausten välissä jonotusperiaatteella. Vihreän valon vilkkuessa pisteen edessä olevassa valotaulussa, pääset heti parturiin tai kampaajalle. Poikkea silloin kun sinulle parhaiten sopii, aina ilman ajanvarausta.